Medlem

Åda G&CC:s avsikt är att skapa en social klubb där alla känner sig välkomna och den autentiska miljön ska locka även när man inte spelar golf. Fortsatt utveckling av miljön och varumärket samt en satsning på juniorverksamheten står på agendan. Vi vill också de närmsta åren förgrena country club delen så fler skall känna sig välkomna. Vi är cirka 900 medlemmar och blir gärna fler. 

Från senaste player:1st undersökningen från 2019 så har vi lyckats väldigt bra på många områden. 

  • Över 70 % är medlemar om två år med väldigt hög ambassadörskänsla, medlemstrivsel rankades Åda G & CC på topp 3 % av 360 svenska klubbar. 
  • Klubbens medlemsformer är väl anpassade samt högt värde för pengarna hamnade Åda på topp 10 % av 360 svenska klubbar.
  • Klubbliv samt banan hamna vi på 15 % respektive 16 % av 360 svenska klubbar. Där klubbliv omfattas av atmosfär, trivsel, aktiviteter och öppenhet. I banan omfattas skick, svårighetsgrad och att den är rolig att spela.  

Extra roligt är att Åda Krog tar en topp placering i undersökningen också och hamna på topp 7 % bland 309 svenska klubbar med restaurang.

Att vi har många nöjda medlemmar gör oss extra stolta och vi vill att du skall ta del och bidra till den goda kännslan man får på klubben. Kom in och hör dig för om medlemskap och vad som skulle passa dig! 

Våra Partners