ÅDA G&CC 2024

Måndagstävlingar

Vi arrangerar måndagstävlingar över 18 hål för kvinnor i alla åldrar oberoende av hcp. Dessa tävlingar pågår hela säsongen. Av de hcp-grundande tävlingarna summeras resultatet av de fem bästa ronderna över säsongen.

Tävlingarna spelas som slaggolf.

Anmälan görs i GIT fram till 18.00 dagen före speldag. Kl 20.00 publiceras startlistan och mejl skickas till dem som är anmälda. Första starttid normalt 9:00, kan variera beroende på beläggning på banan och antal deltagare. Undantag kan behöva göras och meddelas då i god tid före spel.

Seriespel

Vi har även lag i seriespelet D60 i Sörmland. Är du intresserad så kontakta lagledaren. Ett lag finns också i mixedserien. Där spelar en dam och en herre greensome. Lagledare: D60 – Carin Nordberg och Mixed - Ing-Britt Lindell

Ladies Invitation och Women only

Damsektionen arrangerar också Ladies Invitation den 15:e augusti, en partävling där Åda´s damer bjuder in en dam från en annan klubb. Målet är att ha kul, utvecklas och engagera så många som möjligt.

Women Only, där vi en gång per säsong har utbyte med Trosa GK, spelas i år den 25:e augusti på Trosa GK.

Golfresor

Våren alt. hösten anordnas en golfresa till en ännu hemlig ort. Information och anmälningslista anslås på tavlan i klubbhuset.

Välkomna!

 

Medlemmar i damkommittén
Ing-Britt Lindell, Leoni Feldt, Yvonne Scherp, Ingegerd Nilsson, Birgitta Mattson och Marianne Rudenschöld.

Damkommitténs mailadress: [email protected]