Juniorträning 2024

 

Vår juniorträning äger rum varje måndag med start från den 6 maj, kl. 17:00 till 18:00. Just nu har vi en grupp för juniorer, men vi är öppna för att skapa fler grupper beroende på hur många anmälningar vi får. Vi uppmuntrar alla juniorer att delta och utforska golfens underbara värld hos oss på Åda Golf & Country Club. 

  • Måndagar 17.00-18.00 

För mer information om vår juniorträning och hur du anmäler dig, vänligen kontakta oss på [email protected]. Tillsammans bygger vi en stark gemenskap av unga golfare här på Åda Golf & Country Club. 

läger

 

jc

The Junior Challenge 

Vi är glada att från i år introducera ett nytt koncept som vi kallar The Junior Challenge! Det är dags för våra juniorer att ta på sig sina golfskor och ge sig ut på banan för en spännande utmaning.  

The Junior Challenge är öppen för alla juniorer på klubben. Under perioden från 1 maj till sista augusti är utmaningen enkel - spela så många rundor golf som möjligt! De juniorer som spelar flest antal rundor under denna period har chansen att vinna fina priser. 

Det bästa med The Junior Challenge är att det inte krävs några extra åtgärder för att delta. Det enda våra juniorer behöver göra är att spela golf! Varje runda som registreras under den angivna perioden räknas, så se till att du är ute på banan så mycket som möjligt för att öka dina chanser att vinna. 

The Junior Challenge är den perfekta möjligheten för våra juniorer att visa upp sitt spel och njuta av en aktiv sommar på banan. Vi ser fram emot att se er ute på klubben och önskar er lycka till!