Hitta din aktivitet

”Här vill jag stanna” får vi ofta höra från människor som besöker oss.
Kanske är det för att vi strävar efter att skapa förutsättningar för trevliga stunder på på och utanför golfbanan. Och oavsett vad du väljer är du alltid välkommen att sjunka ner i en fåtölj och softa efteråt. Nedan hittar du exempel på några av de aktiviteter vi kan erbjuda.

 

Evenemang

Vi vill skapa en plats där människor möts, därför anordnar vi ibland trevliga evenemang. Tanken är att alla, inte bara golfare, ska komma till oss.

Eld

Åda Wildboar

Åda Wild Boar är ett unikt nätverk av leder i vildsvinens ursprungliga näste. Leden har tagit stor inspiration från djurens egna stigar och bjuder på en unik och utmanande vandrings- eller löpupplevelse för er som vill uppleva det bästa Sörmländsk skog har att erbjuda. Här rör ni er på allt från mjuka stigar genom tät barrskog till vackra klipphällar med utsikt över havet. Leden är väl uppmärkt med våra ikoniska orange-blåa kors så ni kan fokusera på att ta er an den härligt böljande och tekniska terrängen och insupa skogens lugn. Vi får ofta höra att från våra besökare att denna leden är magisk, och vi håller med!

Springa

Springa

Visste du att ett av Sverigs skönaste och mest utmanande naturområden för Traillöpning finns i Pilskogen alldeles utanför banan. Genom att springa i naturen frigör kroppen endorfiner, sitt eget avslappningsämne. Under löprundan är du helt fri från störande moment - inga ringande telefoner, inga kollegor, knappt några golfare. Tillsammans med vildsvin, kronhjortar, älg och mufflonfår kan du koppla av fullständigt. Dusch och bastu finns förstås i våra omklädningsrum.

Promenera med hunden

”Dogs allowed” på Åda Golf & Country Club till skillnad från de traditionella klubbarna världen över. Välkomna med era hundar att golfa, promenera eller äta på Åda restaurang men se till att de är kopplade. Vattenskålar för hundar står vid entrén till klubbhuset samt vid kiosken.

Damm vid 11

Bada i havet

Att bada i havet blev först populärt när semestern infördes 1938 .
Bättre sent än aldrig! Någon kilometer bort på Komöte ligger långgrund barnvänlig sandstrand. Här kan du bada och fixa brännan.

Meditera

Forskning visar att stress och oro minskar hos den som mediterar, i stället ökar glädjen och lugnet. Dessutom kommer effekterna av meditation snabbt. Ta en filt och ge dig ut till skogen vid 9:an eller 10:an.

Vandra Sörmlandsleden

Åda Golf & Coutry Club knyter ihop Sörmlandsledens etapper 55 och 56. Det gör Åda Krog och Hotell till ett idealiskt startläge, och/eller etappmål, för vandringar eller cykelturer på Sörmlandsleden. Fråga oss gärna om våra olika vandringspaket och vandringstips.

Green 16

Övernatta, konferera eller arrangera läger i vår fina Tentipi 
På berget i skogen ovanför golfbanan, med hål 10 och klubbhuset skymtande mellan träden och samtidigt alldeles för sig självt, står vår stolta Tentipi. Tentipi är en traditionell tältkåta som kombinerar indiantältets och lappkåtans finesser. Konferenser, möten, samtal, läger, meditera, ceremonier, basläger, Sörmlandsvandringar, bröllop, fester och övernattningar. Eller i all sin enkelhet ett välkommet vitaliserande avbrott i konferensen där du efter en kort promenad genom skogen kan njuta en välförtjänt kopp nykokt Lemmel-kaffe, berett över den öppna elden. Sittande rymmer Ådas Tentipi närmare 40 personer, liggande ungefär hälften. Prova oss gärna med olika idéer kring vad du skulle vilja göra i Tentipin.

Strosa i Trosa
Trosa är känt som stad sedan 1300-talet och är därmed en av Sveriges äldsta och förmodligen Sörmlands mysigaste städer. Besök Trosas hemsida om du vill veta mer, www.trosa.com

Green 3 - Bunker

Eller stanna kvar för alltid!
Det händer att våra gäster blir så förtjusta i området så att de vill stanna för alltid.
Golftomter till försäljning hittar du på www.boitrosa.se

Vad får dig stanna på Åda?
Dela gärna med oss och dina vänner på Facebook vad som får dig stanna på Åda, klicka här. Har du önskemål som skulle få dig att stanna, mejla gärna till [email protected] Tack!