Konferens

Åda Golf & Country Club - konferens, golf och outdoor mitt i Sörmlands vildmark

Åda Golf & Country Club, mitt i den sörmländska vildmarken bara 45-55 minuter från stimmet i centrala Stockholm, är som gjort för att återknyta till naturen och skapa knivskarpa möten där deltagarna får möjlighet att varva ned, få igång kreativieten och fokusera fullt ut på mötets syfte.

Åda Gods har varit mötesplats sedan slutet av 1200-talet. Vårt unika läge uppskattas särskilt av företag och organisationer som vill skapa bästa möjliga förutsättningar för deltagarna att mötas på riktigt utan störande omvärldsfaktorer och nattsudd på stan.

Vårt krögarpar serverar vällagad mat med inspiration från Sörmlands härliga skafferi, ni väljer själva om det ska vara i restaurangen, i Tentipin eller på utsiktsberget vid Furholmen.

Utifrån vad ni vill uppnå med mötet och våra fördelaktiga priser har vi alla möjligheter att, själva eller i sammarbete med någon av våra partners, erbjuda kostnadseffektiva arrangemang just för er.

Nyfiken på vad vi skulle kunna göra för dig? Kontakta oss direkt för ytterligare information och priser genom att ringa 0156-182 90 eller maila info@adagolf.se.

Våra Partners