godjul23

God jul

Tack till alla medlemmar, företag och gäster som har varit med oss under 2023!

Under året så har vi haft en bra bana och vi har ambitionerna att hålla samma nivå under 2024. Vi har många områden vi arbetar på att få till en bättre upplevelse för de olika kundgrupperna.

Vi har ett nytt spännande år framför oss med den nybildade klubbstyrelsen som kommer vara ett viktigt kugghjul i årets verksamhet, ombyggnationen av hål 16 samt nya spännande möjligheter inom organisationen.

Gällande krogen så har vi sett en enorm förbättring och dom har utvecklas åt precis rätt håll. Men vi kommer ha en tät dialog om vad våra gemensamma mål blir under 2024 och hur vi skall nå dessa. De har kommit med riktigt bra förslag och vi ser fram emot flera konstruktiva möten.

Den nya Klubbstyrelsens roll kan bara bli super med fler engagerade medlemmar som hjälper oss att driva aktiviteter, vara kreativa och framför allt ställer upp med värdefull tid. Många spännande delar som kommer att presenteras allt eftersom från varje enskild kommitté.

Ombyggnationen av hål 16 har påbörjats och i början av året så kommer GML och lägger ner bevattning, dränering samt formar området som då måste sätta sig till i vår. När våren kommer så justeras finlager och sådden av gräset. Under tiden kommer vi spela mot ordinarie green och så snart vi är mogna att flytta till den nya greenen så gör vi detta. Vi har inget exakt datum då detta påverkas självklart av vägbygget och klimatet under våren.

Vi har som ni säkert sett gått skilda vägar med Johan då vi inte kunnat enats om ett nytt avtal och kommer tacka av han mer ordentligt under bolagsstämman efter 10 härliga år tillsammans.
Inom organisationen så jobbar vi på och prio ett är nu att hitta en ny lösning gällande just PRO. Vi har flera spännande alternativ och hoppas kunna presentera en ny PRO så snart som möjligt. Därefter kommer en ny struktur med medlems träningar, lektioner, grönt kort m.m kunna presenteras.

Vi kommer nu hålla stängt från julhelgen fram till den 8 januari när vi åter sitter på kontoret, så tveka inte att kom förbi så om ni har några frågor eller behöver hjälp med medlemskap eller liknande.

God jul och gott nytt år önskar alla på Åda Golf & Country Club!