Åda Dam

Dam

Damsektionen arbetar med målet att ta hand om klubbens kvinnor. I arbetet ingår att ordna aktiviteter och tävlingar, ansvara för seriespel och engagera så många kvinnor som möjligt i detta.

Damsektionen ÅDA G&CC 2023

Damsektionen arrangerar Måndagstävlingar för kvinnor på alla nivåer över 18 hål. Dessa tävlingar pågår över hela säsongen. Av de hcp-grundande tävlingarna summeras resultatet av de fem bästa ronderna över säsongen.

 Tävlingarna spelas som slaggolf.

Anmälan görs i GIT fram till 18.00 på dagen innan speldag.  Kl 20.00 publiceras startlistan och mejl skickas till dem som är anmälda. Första starttid normalt 9:00, kan variera beroende på beläggning på banan och antal deltagare.
Undantag kan behöva göras och meddelas då i god tid före spel.

Damsektionen har även lag i seriespelet D60 i Sörmland.  Är du intresserad så kontakta lagledaren.

Ett lag finns också i mixedserien. Där spelar en dam och en herre greensome.
Lagledare:  D60 - Ingegerd Nilsson och Mixed - Ing-Britt Lindell

Damsektionen arrangerar också Ladies Invitation den 10:e augusti, en partävling där Åda´s damer bjuder in en dam från en annan klubb. Målet är att ha kul, utvecklas och engagera så många som möjligt i aktiviteterna.

Women Only, där vi en gång per säsong har utbyte med Trosa GK, spelas i år på Åda G&CC.

I början av september anordnas också en golfresa till en ännu hemlig ort. Information och anmälningslista anslås på tavlan i klubbhuset.

Välkomna!

Damsektionen   Kerstin Grafford, Leoni Feldt, Yvonne Scherp, Ing-Britt Lindell, Ingegerd Nilsson, Birgitta Mattson, Marianne Rudenschöld och Anita Roxström.

Damsektionens mailadress: [email protected]