Driving Range

För att få ett mer driftsäkert system, enklare betalning och fler valmöjligheter byter vi betalsystem på våran Driving Range.

Nu kommer det finnas möjlighet att välja om du önskar en liten, mellan eller stor hink med bollar. Vi får också ett system som hjälper oss att hålla koll på antalet bollar som slås och kan anpassa bollplockningen efter behov för att undvika att bollarna tar slut.

Från och med den 16 april kan du köpa rangebollar på tre olika sätt:

  1. Med bollkort som du laddar i receptionen
  2. Köp en biljett i receptionen (istället för poletter)
  3. Betala med Swish direkt i bollautomaten

Det mest förmånliga är bollkort och ni som har rangekort sedan tidigare kan byta ut dessa och vi för sedan över det aktuella saldot på nya bollkortet. Vid inbyte av taggen så halverar vi priset på det nya bollkortet. 

Alla medlemmar rekommenderar vi starkt att skaffa ett rangekort då priset på bollkortet är mycket lägre jämfört med att swisha. 

Vi kommer också vid påfyllning av korten ge bonus utöver det ni betalar enligt nedan stege: 

500 kr i påfyllning kommer ge 550 kr på kortet. 
800 kr i påfyllning kommer ge 960 kr på kortet. 
1500 kr i påfyllning kommer ge 1950 kr på kortet.  

Rangekort - 60 kronor

 

I vissa medlemskategorier ingår ett antal fria hinkar på rangen varje år. Vi fyller på dessa samtidigt som ni kommer och byter in er tagg.

Utöver vår fina Driving Range erbjuder vi goda träningsmöjligheter i form av puttinggreen och två övningsområden där du kan träna chipp, pitch och bunkerslag.

Kontakta kansliet om du har några frågor: tel 0156-182 90 eller info@adagolf.se

Swinga lugnt!

 

 

Våra Partners