Välkommen till Företagsnätverket

Vårt koncept är att få ditt företag att både synas och marknadsföras

Med nätverket vill vi stärka banden mellan ditt företag och Åda G&CC men även stärka banden med näringslivet i trosa kommun och skapa förutsättningar för nätverkets medlemmar att utvecklas tillsammans.

Vår natursköna Golfanläggning ligger i Trosa och rankas som en av de bästa anläggningar i Södermanland. Det är därför naturligt för oss att söka partners med liknande ambitioner. Utöver golfen har vi ett fantastiskt klubbhus med en topprankad restaurang en välsorterad shop. På övervåningen finner du en härlig ljus festvåning och ett fullutrustat konferensrum

Vi har idag ca 1000 medlemmar och besöks årligen av ca 25.000 spelare & ungefär 4000 hotellgäster. Som medlem i företagsnätverket får du utöver kontakten med övriga nätverksmedlemmar även möjligheten att nå våra medlemmar och gäster samtidigt ni stöttar våra satsning att bli en av Sveriges attraktivaste anläggningar. Idag består nätverket av ca 70 företag. Vill du bli en del av oss, hör av dig till Niklas Lindroos eller läs mer om vårt partnerförslag nedan. 

Partnerförslag och förfrågan